Schobert Norbikában fel sem merült, hogy adnia kellene Farm VIP-s nyereményéből Smaltig Dalmának

2023.01.05

Sokan csalással vádolták meg Schobert Norbi és Rubint Réka 17 éves fiát, aki szerintük nem tisztességesen nyerte meg a műsort.

Az interneten bosszankodók szerint Norbika a döntő több pontján is csalt, ezért az lenne a minimum, hogy megfelezi a nyereményét ellenfelével, Dalmával. Ifjabbik Schobert Norbertben azonban ez fel sem merült. A Story magazinnak mesélte el, hogyan élte meg a döntőt, szavait a 24.hu írta meg. Szerinte mindketten hatalmasat küzdöttek, de ő csak magával foglalkozott.

Kizárólag a feladatra koncentráltam, arra, hogy minél jobb időt fussak, és elsőként teljesítsem a feladatot. Bár a döntő után több olyan kommentet is olvastam, hogy a helyemben megfelezték volna a nyereményt Dalmával, de őszintén szólva nekem ez meg sem fordult a fejemben. Nem is értem, hogy miért kéne bárkivel is osztoznom a pénznyereményen

– nyilatkozta Schobert Norbika, aki úgy érzi, ő tisztességesen és becsületesen játszott az egész műsor alatt.

Persze akik ennek az ellenkezőjét állítják, úgyis meg vannak győződve az igazukról, úgyhogy nem is szeretnék magyarázkodni, mert nincs miért, és legfőképpen nincs kinek!

– véli Ifjabbik Schobert Norbert, akinek csak az számít, hogy akik fontosak a számára, azok büszkék rá. Már azt is tudja, mit kezd a 12 millió forinttal, amit nyert a műsorban. Egy részét a tanulmányaira költi majd, a többit pedig befekteti, hogy gyarapodjon a pénze. Ingatlanokkal is foglalkozna, de szívesen nyitna egy amerikai stílusú éttermet is. És persze, az is előfordulhat, hogy átveszi édesapja vállalkozását, ami nem épp a legszebb napjait éli mostanában.

az eredeti hír itt elérhető