Zámbó Krisztián szerint az ő nőire vadásznak a hírességek

2022.11.17

Zámbó Krisztián két korábbi barátnője is celebek oldalán keresi a helyét az utóbbi időben.

Szabó Ádám énekes gyönyörű, közösségi oldalán bemutatott új szerelme, Jennifer korábban Krisztián barátnője is volt, sőt, a Bors megtudta, a TV2 Nagy Ő című reality társkeresőjében Árpa Attila mellett Krisztián egy másik ex-szerelme, Beatrix is felbukkant.

A karakán hölgy azonban szerdán sajnos nem kapott rózsát a színésztől, így távoznia kellett A Nagy Ő című műsorból. Zámbó Krisztián szerint Árpa Attila bánhatja, hogy így döntött. Fiatal korában három évig voltak együtt Beatrixszel, akivel a mai napig barátok is.

Bea egy erdélyi lány, amivel szerintem már most sokat elárultam a természetéről. Házias, jóravaló, hatalmas lelke és szíve van. Az édesanyja a négy vér szerinti testvére mellé örökbefogadott öt árvát, akiket ő is támogat

– mesélte Krisztián az exéről, aki még Zsuzsikával, Krisztián jelenlegi párjával is nagyon jóban van. Az énkes szerint Árpa Attila hatalmasat hibázott, amikor nem adott neki rózsát. Beát egy karakán, kemény csajnak tartja, akit nem lehet irányítani. Viccesen pedig azt is hozzátette:

Minden híresség az én nőimre vadászik. Mindenkinek kell egy kis Zámbó. Úgy látom, hogy az exeim mostanában híres emberekben keresnek engem, de van egy rossz hírem, nem fognak bennük megtalálni.

az eredeti hír itt elérhető