Elhagyta az édesanyja Liptai Claudiát

2022.11.16

Rajongásig szerette 2010-ben elhunyt édesanyját a műsorvezető, annak ellenére, hogy kamaszkorában elhagyta őt.

Liptai Claudia Almási Kitti pszichológus A TE döntésed című műsorának vendégeként mesélte el, hogy a szülei 16 éves koráig voltak együtt, akkor azonban édesanyja elköltözött otthonról és otthagyta őt alkoholista édesapjával. A színésznő korábban sosm beszélt arról, hogy milyen szomorúságot okozott neki az anyukája – írja a Blikk.

Volt három hónap, amikor egyedül éltem az apámmal, és az pokolian rossz három hónap volt

– mesélte Claudia a műsorban. Édesanyja hosszú évekig gyötrődött Claudia édesapja mellett, majd úgy döntött, új életet kezd, így elköltözött egy pici lakásba azzal a férfivel, akit már Claudia apja előtt is élete szerelmének tartott. Az akkor 16 éves lányát azonban nem vitte magával.

Kettős érzések vannak bennem: nőként megértem, gyerekként nem. Ő talán azt hitte, hogy felnőttebb vagyok, azért lépett… Most Panka tizenhat éves. Még ha néha azt is érzem, hogy ezer darabra tudnám szedni, akkor sem lennék képes otthagyni őt semmilyen rossz helyzetben

– vélekedik a műsorvezető, aki három hónap után felhívta az anyukáját és elmondta, nem bírja tovább otthon. Az édesanyja ekkor magához vette őt és kapcsolatuk egészen a haláláig töretlen volt. Claudia imádta az édesanyját, és elmondása szerint még ma is, minden nap “megbeszéli vele” az érzéseit.

Fotó: Facebook/LiptaiClaudiaHivatalos

az eredeti hír itt elérhető