Molnár Gusztáv csak nevetett azon, hogy volt felesége az egyik barátjával jött össze

2022.10.27

Fazekas Vivien nyáron unta meg a küzdelmet a Drága örökösök alkoholproblémával küzdő színészével, Molnár Gusztávval, így a válás mellett döntött.

Amíg Guszti az elvonón volt, Vivien férje egyik gyerekkori barátjában talált vigasztalást, aki sokat segített neki a nehéz időszakában. Az élet pedig úgy hozta, idővel többek lette egymás számára, mint barátok, igaz, a kapcsolatuk még csak az elején tart és Vivien nagyon óvatos is.

Amikor az ember ennyire megégeti magát, mint én, próbál vigyázni a szívére. Randizunk, fontos a másik jelenléte, egyelőre ennyit mondanék. És hogy mindez azért lehetséges közöttünk, mert nem idegen a kisfiamnak sem. Évek óta ismerik egymást

mesélte új párjáról Vivien a Story magazinnak, szavait a Blikk írta meg. Vivien maga mondta el a hírt férjének szeptemberben, miközben ő az elvonón volt, ő azonban viccesenek találta a helyzetet.

Csak nevetett rajtunk. Biztos létezik betyárbecsület meg íratlan szabályok, de nem ebben az esetben. Ő évek óta belelátott a házasságunkba, mindig próbált erősíteni minket, de sok csúnya dolognak is tanúja volt, és eljön az a pont, amikor már nem tudod elnézni a másik gyarlóságait

– vélekedik Fazekes Vivien, aki azt is tudja, egyértelmű, hogy ezek után új párja és volt férje nem lesznek már a legjobb barátok.

az eredeti hír itt elérhető