Hűtőszekrény lángolt Hajdúhadházon

2022.09.12

Vasárnap este Hajdúhadházon egy hűtőszekrény égett a Gárdonyi Géza utcában – tette közzé megyei katasztrófavédelem.

Az esett miatt riasztották a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat. Az egység egy vízsugárral oltotta el a tüzet. Papp-Kunkli Nóra tűzoltó főhadnagy további esetekről is beszámolt a megyéből és Debrecenből.

Vasárnap reggel két autó ütközött össze Egyeken, a Csokonai utcában. Az egyeki önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik a járműveket átvizsgálták és áramtalanították azokat. Az ütközés során az autók egy villanyoszlopot is kiütöttek.

A tűzoltók biztosították a helyszínt, az áramszolgalátó kiérkezésig. Az áramszolgáltató a sérült oszlop cseréjét elvégezte. A mentőszolgálat a baleset résztvevőit további vizsgálatokért kórházba szállította.

Egy kiszáradt fa a közúti forgalmat veszélyeztette Hajdúböszörményben, a Dózsa György körúton, ezért riasztották a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat. Az egység a fát motoros láncfűrésszel távolították el.

Összeütközött két autó Debrecenben, a Böszörményi úton vasárnap délelőtt. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket. A balesetben nem sérült meg senki.

Ütközés Egyeken – az egyik autó árokba csapódott, a másik oldalára borult

az eredeti hír itt elérhető