CBA-t épít egy magánvállalkozó Hajdúnánáson, máris pózol vele a helyi politika

2022.06.23

A házhelyi élelmiszerbolt utódjaként nyílik új szupermarket Hajdúnánáson, az üzlet alapkövét nemrég rakta le Szólláth Tibor fideszes polgármester, valamint Ifj. Sebestyén László, a Puerta Nánás Kft. tulajdonosa, Tiba István fideszes országgyűlési képviselő és Nagyné Legény Ildikó Hajdúnánás fideszes alpolgármestere. Ezzel hivatalosan is elkezdődött az építkezés.

Szólláth közölte, a Házhelyen már több, mint 60 éve működő élelmiszerbolt bővítésére nem volt lehetőség, ezért tervben volt egy új épület kialakítása, amelyet a Puerta Nánás Kft. egy sikeres pályázat segítségével megvalósíthat a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (ami EU-s társfinanszírozású projekt) keretén belül. Az üzlet nyitóünnepségére várhatóan ez év őszén kerül sor.

Tiba István szerdai beszédében örömmel konstatálta, hogy Hajdúnánás fejlesztése messze nem arról szól, hogy az önkormányzat nyer forrásokat, hanem magánvállalkozók is fejlesztenek. Azt is elárulta, hogy a szeptemberi átadón is szeretnének majd részt venni.

Fotó: Facebook/Szólláth Tibor

az eredeti hír itt elérhető