Johnny Depp: “A bíró visszaadta az életemet”

2022.06.02

Megszületett az ítélet Johnny Depp és Amber Heard becsületsértési perében szerdán. A színész úgy érzi, visszakapta az életét.

Amber Heard színésznőnek 15 millió dollár kártérítést kell fizetnie Depp számára, bűnösnek találták, mert szándékosan és rosszhiszeműen megsértette a színész jó hírnevét. A felek közösségi oldalaikon reagáltak az ítéletre.

Johnny Depp közleményében arról írt, hogy az élete hat évvel ezelőtt egyetlen szempillantás alatt változott meg. A róla keringő hírek bejárták a világot, megrengették az életét és a karrierjét, nem beszélve a szeretteire gyakorolt hatásokról – írja a 24.hu. A színész megkönnyebbült, hogy kiderült az igazság.

Hat évvel később a bíró visszaadta az életemet. Igazán hálás vagyok

– kezdte Instagram posztját Johnny Depp, akit letaglózott a sok szeretet és támogatás, amit a világ minden tájáról kapott.

Remélem, hogy az igazság kimondására irányuló törekvésem segített másokon, férfiakon vagy nőkön, akik hozzám hasonló helyzetbe kerültek, és akik támogatják őket, soha nem adják fel. Azt is remélem, hogy a továbbiakban ismét létezik majd ártatlanság, amíg a bűnösséget be nem bizonyítják. A bíróságon és a médiában egyaránt

– írta a színész.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Johnny Depp (@johnnydepp) által megosztott bejegyzés

Amber Heard is elmondta, mit gondol.

Nem találok szavakat arra, mennyire csalódott vagyok ma. A szívem szakad meg, hogy egy egész hegynyi bizonyíték sem volt elég ahhoz, szembe szálljak az exférjem aránytalanul nagy erejével, befolyásával és karizmájával. De még inkább csalódott vagyok amiatt, amit ez az ítélet más nők számára jelent. Azokat az időket idézi vissza, amikor egy nőt nyilvánosan megalázhattak és megszégyeníthettek, ha hallatni merte a hangját. Semmibe veszi azt az eszmét, hogy a nők elleni erőszakot komolyan kell venni

– írta a színésznő, aki úgy véli, volt férje jogi képviselői megvezették az esküdtszéket.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Amber Heard (@amberheard) által megosztott bejegyzés

az eredeti hír itt elérhető