Balesetet okozott Medveczky Ilona

2022.04.23

Medveczky Ilona parkolás közben okozott balesetet, ami után különös dolog történt.

A díva igazságérzete azt diktálta, vállalja hibáját, és egy üzenetet hagyott az ismeretlen autósnak. A férfi jelentkezett, és nem verte ki a balhét a táncművésznél, sőt! Még ő vigasztalta az elkeseredett Ilonát – írja a Bors.

Egy borzasztó hosszú gépjármű állt mellém, ami miatt egyszerűen nem tudtam kikanyarodni. Én már szinte az egész világot végig vezettem, és úgy gondolom, megfelelő rutint szereztem. Ahhoz, hogy el tudjam hagyni a helyszínt, hiába próbáltam előre-hátra piciket irányítani az autót, százszor is megpróbáltam kiállni, de sajnos nem sikerült sérülés nélkül. Annyira lassú mozdulatokkal csináltam, hogy nem is vettem észre, közben nekimentem a másik oldalon parkoló autónak. Nem túlzok, de csak 1-2 milliméter vastagságban, nagyjából 15 centiméteren meghúztam egy szép nagy fekete autót

– mesélte a lapnak Medveczky Ilona, akit nagyon bántott a dolog, ezért rögtön papírért és tollért nyúlt. Leírta, mi történt, amiért elnézést kért az autó tulajdonosától és meghagyta a telefonszámát is, hogy tisztázzák az ügyet. A hívás végül be is futott, egy férfi jelentkezett Medveczky Ilonánál.

Nagyon kedves volt, mert még ő vigasztalt engem. Mondta, hogy az autóján már sok hasonló sérülés van, ne csináljak ebből problémát. Sajnos a nevét nem tudom, de a telefonszámát elmentettem „a kocsiját meghúztam” névvel

– mondta mosolyogva a táncművész. Medveczky Ilona kárpótlásképp felajánlotta a férfinak, hogy meghívja egy üveg pezsgőre, aki meglepte őt, mert Művésznőként szólította meg.  A 81 éves táncművész szíve még mindig megdobban, ha valaki felismeri őt, pedig úgy gondolja, semmivel sem másabb, mint a többi ember.

Fotó: Facebook.com/ilona.medveczky.7

az eredeti hír itt elérhető