Gáspár Győző nem titkolja, Orbánra szavazott

2022.04.03

Győzike megtalálta a Fidesz melletti ikszet a szavazólapon, melyet a Facebook oldalán is közölt. A celeb sosem titkolta kire szavaz, hiszem a Békemeneten is az első sorban vonult.

Nógrád megye 1. választókörzetében járt feleségével Gáspár Győzike, és a Becsó Zoltán, a Fidesz képviselője, illetve a pártja mellett tette le a voksát, és bejegyzésében is erre buzdított mindenkit:

„Kérek mindenkit tisztelettel szavazzon a Fideszre, és támogassa Becsó Zsoltot. Nemzetünk biztonsága a tét, és gyermekeink jövője!”

A napokban erősen Fidesz-felé dörgölőzős showman nem bír magával.

Az Index megszólaltatta Gáspár Győzőt a Bálnában, fideszes eredményvárón. A pszichiátriáról nemrég kiengedett celeb azt mondta, két ok miatt van a Fidesz mellett, az egyik a béke, a másik a család.

A háború itt van mellettünk, és a miniszterelnök úr mindent megtesz annak érdekében, hogy a mi életünk ugyanúgy maradjon – fogalmazott, majd hozzátette: nem úgy, mint a másik, hogy „megyünk háborúzni”.

Gáspár Győző újságíróknak elmondta még: fantasztikus öt hét áll mögötte, és ezalatt nem volt még idő arra, hogy arról beszéljenek, elvállal-e valamilyen pozíciót abban az esetben, ha a Fidesz–KDNP újra választást nyer.

az eredeti hír itt elérhető