Janicsák Veca férje szerint Veca nem volt korrekt vele szemben

2022.02.11

Janicsák Veca férje elmondta, mit gondol arról, ahogy Veca a válásukról nyilatkozott. Szerinte nem volt korrekt vele.

Az énekesnő néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy elválnak férjével, Ladányi Jancsó Ábellel. Veca szerint teste is azt jelezte neki: nincs jó helyen. Az énekesnőnél méhnyakrákot diagnosztizáltak, a méhét is el kellett távolítani, így több gyermeke már nem lehet. A betegséggel megküzdött, majd úgy döntött, elválik férjétől, aki eddig hallgatott, de most úgy érzi, tisztáznia kell néhány dolgot.

Ábel azt tartotta volna korrektnek, ha a felesége tájékoztatja a cikk tartalmáról, melyben válásukról nyilatkozott és konzultál vele, mielőtt kijön, ha már úgy érezte, meg kell ezt osztania a világgal.

Szomorú, hogy előrébb való volt neki a cikk időzítése a videóklipje népszerűsítéséhez, amikor ilyen súlyos témákról nyilatkozott, mint a betegsége, a válásunk és a gyermekünk

– utalt a Blikknek Ábel többek között arra, hogy épp most jött ki Veca új videóklipje, a Gravitáció, mely ezt a nehéz időszakot szimbolizálja és azt, az énekesnő kész továbblépni.

Ladányi Jancsó Ábel és Janicsák Veca 2012 óta alkotott egy párt, egy hatéves kislányuk van.

Papíron még nem váltunk el, és szeretném, ha Veca tudomásul venné, hogy a kislányunknak apukája is van, akinek ugyanolyan jogai vannak, mint neki

– mondta Ábel, aki Emma életének ugyanolyan szerves része szeretne maradni, mint eddig.

Fotó: TV2 Play

az eredeti hír itt elérhető