Évekkel ezelőtt még egymás mellett pózolt Kulcsár Edina és G. w. M exe

2022.01.21

Újabb és újabb megdöbbentő részletek derülnek ki a “Kulcsár Edina-ügyről”: ő és új szerelme, G. w. M felesége egykor egymás mellett pózoltak.

A sminkmesterként dolgozó édesanya közösségi oldalán a 24.hu szúrt ki egy 2014-es képet, amelyen Nagy Melanie Kulcsár Edinával pózol, aki jelenleg gyermekei édesapjával él boldog párkapcsolatban.

Lukej Gabi sminkbemutatón volt szerencsém találkozni Kulcsár Edina szépségkirálynővel

– írta akkor Nagy Melanie, aki 2014-ben nem is sejthette, mit tartogat számára a jövő.

Ami teljesen másképp is alakulhatott volna, mert Nagy Melanie  Fókuszban tett nyilatkozatából kiderül, hihetetlen karrier várta őt az Egyesült Államokban, de ő G. w. M-et választotta.

A 31 éves Melanie a nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végzett a nemzetvédelmi egyetem hadtudományi karán, a szakiránya pedig a nukleáris fegyverkezés. Angolul és héberül is beszél, illetve több nagykövetségen is dolgozott a házassága előtti időszakban, az életét pedig arra tette fel, hogy a nemzetközi politikában és a diplomáciában helyezkedjen el – írta meg a Blikk.

Melanie dolgozott Brüsszelben, az Európai Parlamentben, de egy ösztöndíjjal Barack Obama egykori amerikai elnök csapatában is dolgozhatott volna a Fehér Házban. Azonban megismerte G.w.M-et, és Melanie úgy döntött, inkább őt választja és a közös életüket építi majd. G.w.M karácsony előtt hagyta el őt és családját, azóta pedig együtt van Kulcsár Edinával.

az eredeti hír itt elérhető