Tasó László videóval demonstrálja, mennyit dolgozott idén – kihívója szerint inkább csak “lopott”

2021.12.31

Ember legyen a talpán, aki itt igazságot tesz.

Kétperces videóban mutatja be Facebook-oldalán Tasó László, Hajdú-Bihar megye 3. számú választókerületének fideszes képviselője és ’22-es képviselőjelöltje, hogy mi mindent csinált 2021-ben.

Eseménydús, a választókerületben kifejezetten eredményes évet zárunk.
A 2021-es esztendő tele volt nehézséggel és feszültséggel, a települési célok megvalósítása érdekében intenzív együttműködésre volt szükség az önkormányzati, a gazdasági és a voluntarista szektorban, a társadalmi élet valamennyi területén

– vezeti fel összeállítását Tasó László, a videó itt látható:

A fideszes képviselő tevékenységéről természetesen máshogy vélekedik Salamon Gergő, aki a 2022-es országgyűlési választáson Tasó kihívója lesz. Néhány órával korábban íródott bejegyzésében az összellenzéki jobbikos jelölt így fogalmaz:

Tasó László “képviselőnk” nem szakadt meg a munkában.
A lopás mellett nem maradt ideje a Parlamenti munkára a Hajdúsági keresztapának!
2018 óta egy önálló- és egy közös indítványa volt a 6 felszólalása mellett.
Eszerint kijelenthető, hogy választókerületünk képviselet nélkül maradt az elmúlt időszakban is. Tasó elmondta, hogy az egyik legtőkeszegényebb körzet a miénk, ennek ellenére a valós képviselet helyett, csakis saját és baráti köre vagyonának a gyarapításával hajlandó foglalkozni.
Szabadidejében (amely eszerint bőven akad) pedig vagy kedvenc hobbijának, a vadászatnak hódol, vagy pedig valamelyik piti bűnöző polgármesterének vállát veregeti.
Reméljük Tasó “Úr” legalább a hátralévő 3 hónapot kihasználja, mert utána már nem lesz lehetősége felszólalni a Parlamentben. A bíróságon természetesen hatnál többször fog „felszólalni” és remélem, utolsó szó jogán bocsánatot kér majd a választóktól is, akiket az elmúlt ciklusban is cserbenhagyott!

– írja Salamon.

az eredeti hír itt elérhető