Rendőrök várják a Loki szurkolókat az M3-ason

2021.11.18

Az újpesti Szusza Ferenc Stadionban lép pályára a DVSC november 20-án, szombaton 19:30-tól az NB I 13. fordulójában. Nagy érdeklődés övezi a mérkőzést mindkét szurkolótábor részéről.  A gépjárművel utazó, hajdúsági drukkerek rendőri felvezetéssel is eljuthatnak majd a Labdarúgó úti vendégbejárathoz, így lehetőség nyílik a szervezetszerű parkolásra és a gépkocsik felügyeletére – tette közzé a DVSC honlapján.

A rendőrség kéri, hogy azok a szurkolók, akik a felvezetést igénybe kívánják venni, a mérkőzés napján 16.45 és 17.15 óra között gyülekezzenek a M3 autópálya Kerekharaszti pihenőhelynél, ahonnan az érkezőket a stadionhoz kísérik a rendőrök. A konvoj legkésőbb 17.15 órakor indul, hogy a szurkolók a mérkőzés kezdetéig rendben be tudjanak lépni szektorukba.

Akik nem kívánják igénybe venni a felvezetést, vagy gépkocsival Budapest területéről érkeznek, azok ne a Megyeri út felől közelítsék meg a stadiont, hanem a Baross u. felől az Irányi Dániel utcán keresztül és onnan, az újonnan kialakított IV-es kapun keresztül lépjenek be a Szusza Ferenc Stadionba.

 

Fotó: Ultras Debrecen

az eredeti hír itt elérhető