Még nincs neve Berki Krisztián és Mazsi gyermekének

2021.11.06

Berki Krisztián és Mazsi a hírekkel ellentétben még nem adtak nevet gyermeküknek. A számmisztikusokra várnak.

Az egykori Fradi-vezér azt mondta a Borsnak, kihasználják a törvény által adott maximális időtartamot arra, hogy nevet adjanak az újszülötteknek. Bár volt névötletük, a végleges döntést kizárólag számmisztikus szakember, Kiss Zoltán Zéró tanácsai alapján szeretnék meghozni, amihez több időre van szükségük.

Berki Krisztián a lapnak cáfolta, hogy kislányukat Emmának hívják, ahogy azt több lap is megírta.

Természetesen tájékoztatni fogjuk a nyilvánosságot a baba nevét illetően, de ez még túl korai. Nem is értem, hogy mertek nevet leírni, amikor még hivatalosan nincs neve a legkisebb Berkinek

– mondta a celeb, aki azt is elmondta, mit gondol arról, hogy azzal vádolják őket, nem is élőben közvetítették a szülést. Szerinte technikai oka van annak, hogy úgy tűnt, a felvételek nem a bejelentkezéskor készültek.  A szülést közvetítő oldal szerverei már a közvetítés elején kevésnek bizonyultak az óriási terhelés miatt, a később érkezőknek pedig meg kellett várniuk az új szerverek hadrendbe állítását, ám addig hibaüzenet várta őket.

195 ezernél is több egyedi látogató, és egymilliónál is több egyedi oldalletöltés volt, ami a legmerészebb előzetes várakozásainkat is túllépte jócskán. Ez csúszást okozott a streamben, de nem akartunk semmilyen részt kihagyni, inkább csúszott a közvetítés. Azt egyelőre nem tudom megmondani, hogy pontosan mennyi volt a csúszás. A váratlan probléma miatt az élő csúsztatott, vágatlan élő lett. Ennél már csak az lehetett volna élőbb – amit eredetileg terveztem –, ha az online téren kívüli nézőink álló helyjegyet válhattak volna, de egy stadion befogadóképessége is kevés ehhez

– mondta Berki, aki pontos számokat ugyan egyelőre még nem tud, de az biztos, hogy rengetegen nézték az élő közvetítését, szerinte megdöntötték az X-Faktor egymilliós nézettségét.

az eredeti hír itt elérhető