Tóth Andi drámai vallomása megrázta a Dancing with the Stars-t

2021.10.17

Drámai vallomást tett Tóth Andi a szombati Dancing with the Stars című műsorban. Kisfilmjében arról beszélt, mindig félt az édesapjától.

A szombati adásban a versenyzők emlékeket elevenítettek fel, melyek megadták táncuk témáját is. Tóth Andi vallomása mindenkit megrázott, a zsűri tagjai megrendülten, könnyeiket nyelve értékelték Andi előadását és mondták el véleményüket Andi keserű gyermekkoráról.

Még mielőtt színpadra lépett volna, kisfilmjében Andi arról beszélt, mindig is félt az édesapjától és nem véletlenül jött el otthonról 15 évesen, amit azóta sem bánt meg.

Az édesapám volt, aki mindnyájunk életét megnehezítette a mindennapos viselkedésével, meg azzal, ahogy hozzánk állt. Mi mindig féltünk tőle, nem éreztük magunkat biztonságban otthon

– mesélte gyermekkoráról Andi, aki azt is elmondta, hogy ha valamilyen bántás érte, az egyetlen hely, ahol el tudott bújni, az az apró hálószobája volt, ahol a zenéhez fordult, mert tudta, hogy a zene a jövője, csak nem ott, ahol él. Amikor 15 évesen eljött otthonról, kettős érzések voltak benne, de aztán felszabadult, tudta, jó döntést hozott. Elege volt.

Andi és Andrei tánca az énekesnő és édesapja kapcsolatáról szólt, mindenki lélegzetvisszafojtva, néma csöndben figyelte őket.

Fotó: tv2play.hu

az eredeti hír itt elérhető