Hajdú-Bihar Megyei I. osztály 9. forduló: a fordítások hétvégéje

2021.10.11

Hétvégén rendezték a Hajdú-Bihar megyei I. osztályának 9. fordulóját, találatokban nem szűkölködtek a csapatok, illetve több mérkőzés is hatalmas fordulatokat tartogatott. A tabella első három helyezettje pedig egyaránt botlott, így az élboly változatlan maradt a forduló után is.

A Sárrétudvari a DASE csapatával találkozott, a félidőben még a vendégek vezettek Bucz Bence találatával, de a második játékrészben fordított a Sárrétudvari Füleki és Balogh góljával. Sárrétudvari KSE – DASE 2-1 (0-1)

A Püspökladány mérkőzése is hozott nem kevés fordulatot, a DSC az első félidőben még 2-1-re vezetett, a második játékrészben viszont jött a gólparádé, a harmadik vendég gól után rákapcsoltak a hazaiak és a hajrában, a 84. percben már 4-3-ra vezettek és meg is nyerték a meccset. Püspökladányi LE – DSC-SI 4-3 (1-2)

A Berettyóújfalu a Hajdúböszörmény csapatát fogadta, ahol a hazaiak 1-0-ra mentek a félidőben. A második játékrészben azonban a vendég Hajdúböszörmény hármat vágott, a Berettyóújfalunak pedig már csak a szépítésre futotta az erejéből. BUSE – Hajdúböszörményi TE 2-3 (1-0)

A listavezető Balmazújváros gárdája korán, már a negyedik percben vezetést szerzett a góllövőlistát vezető Urbin Péter góljával, amelyet a Monostorpályi a 62. percben egalizált Nyilas Szabolcs találatával, amely után már nem változott az eredmény. Balmazújvárosi FC – Monostorpályi SE 1-1 (1-0)

A Hajdúsámson a DEAC II csapatának vendége volt az Agrár-pályán. A Hajdúsámson nem sok  hagyott a fekete-fehéreknek, simán 5-0-ra győztek. Balla duplája mellett Szabó, Rácz és István voltak eredményesek. DEAC II – Hajdúsámson 0-5 (0-2)

A dobogós kabaiak is botlottak a Balmazújvároshoz hasonlóan, a kieső jelölt Hajdúnánás otthonában. A félidőben még vezettek Nagy Krisztián találatával, de a hazaiak a 90. percben Tömöri András góljával egyenlíteni tudtak. Hajdúnánás FK – Kabai Meteorit SE 1-1 (0-1)

A Bocskai SE együttese a Nyíradonyt fogadta, a vendégek a 34. percben Ménes Máté öngóljának köszönhetően megnyerték a meccset, bebiztosítva a helyüket a felsőházban. Bocskai SE – Nyíradony VVTK 0-1 (0-1)

Az Egyek-Derecske találkozót pedig a hónap végére halasztották, október 27-én játszák le a csapatok.

az eredeti hír itt elérhető