Bangó Margit látni sem akarja Emiliót

2021.10.11

Bangó Margit és Emilió nagyon összevesztek, a művésznő látni sem akarja unokája férjét.

Bangó Margit Kossuth-díjas cigány- és magyarnóta-énekes 70. születésnapja alkalmából, egy utolsó nagykoncertre készül 2022. február 12-én, a Papp László Budapest Sportarénában. A jeles alkalom méltó ünnepe lesz eddigi életének és életművének, ahol fergeteges örömzenével és sztárelőadók vendégszereplésével szórakoztatja majd a nagyérdeműt – írja a Bors.

Az eredeti tervek szerint Emilió is a fellépők között volt, de ez mára megváltozott. A lap úgy tudja, Emilio úgy megsértette a művésznőt, hogy az látni sem akarja többé. Még akkor sem, ha szeretett unokájának, Tinának a férje.

Emiliót a tenyerén hordozta Margit, úgy bánt vele, mint a saját fiával, megkapott tőle mindent, amit ebben a családban megkaphatott, lehetőséget arra, hogy a tehetségét kibontakoztassa, tévészerepléseket, karriert, jó létet. Mégsem tudott hálás lenni

– mondta a család egyik ismerőse, aki részleteket nem akart elárulni az összeveszés okáról, csak annyit árult el, hogy Emilió tiszteletlen volt Bangó Margittal, aki ezt nem tűri el senkitől. Ezért nem vehet részt Emilió a búcsúkoncerten.

A lap megkereste Emiliót is az ügyben, aki elmondta, hogy a búcsúkoncert idején nem lesz az országban egy szerződés miatt, de egyébként sem akarja kiteregetni a szennyest.

Fotó: Facebook

az eredeti hír itt elérhető