Durván beszóltak Gáspár Lacinak az X-Faktorban

2021.10.10

Szombat este elstartolt az X-Faktor 10. évada. Ahogy az várható volt, a jubileumi évad válogatója sem mentes a botrányoktól.

Azt hinnénk, a mentorok már mindent láttak, de mindig van olyan bátor jelentkező, aki nem tudja visszafogni magát, ha a mentoroknak nem tetszik az előadásuk. Az első adásban Gáspár Lacinak szóltak be nagyon csúnyán.

Az egyik versenyő, a 67 éves László azzal indított, hogy megvillantotta izmos bicepszét, még mielőtt énekelni kezdett volna.

Ha fele ilyen jól zenélsz, akkor te a táborban biztosan ott leszel, és továbbjutsz

– mondta neki erre elismerően Gáspár Laci. A dal azonban borzasztó volt, Laci így hamar le is állította az “énekest”. Puskás Peti így incselkedett Gáspár Lacival emiatt:

Miért, Laci, miért? Hát minden sora arany volt, ez az év slágere.

László sem értette, miért nem énekelhet tovább. Amikor pedig Gáspár Laci őszintén elmondta, hogy neki nem tetszett az előadás, László úgy döntött, az a biztos, ha jól megmondja a magáét a mentornak.

Ahogy kinézel… Szeretnék neked adni egy edzéstervet, hogy valahogy jól nézzél ki. Ne haragudjál, most úgy nézel ki, mint egy 3 hónapos terhes. Ezt halál komolyan mondom, sokkal jobban nézek ki, mint te. Nem akarlak megsérteni, komolyan, de így nézel ki

– kezdte László, aki aztán kétségbe vonta Gáspár Laci tehetségét is, majd így folytatta:

Nem tudok semmit? Figyelj már ide… Ki vagy te? Ki vagy te, már ne haragudjál.

A jelenetet itt lehet visszanézni:

Fotó: Facebook

 

az eredeti hír itt elérhető