Hónapok óta együtt van Szabó Zsófi és Shane Tusup

2021.09.30

Lesifotók buktatták le Szabó Zsófit és Shane Tusupot: az edző a műsorvezetőnél töltötte az éjszakát. Most azonban az is kiderült, már hónapok óta együtt vannak.

Szabó Zsófi és Shane Tusup már nem tudják letagadni, hogy összejöttek, hiszen árulkodó fotók jelentek meg róluk.

A Bors szerint azonban nem ez volt az első éjszakájuk, amit együtt töltöttek, mert már hónapok óta egy párt alkotnak. Egy bennfentes szerint amikor Zsófi és Shane megismerték egymást, még egyikük szíve sem volt szabad. A színésznő ugyan már különköltözött a férjétől – januárban jelentette be, hogy elválik –, de még nem volt nyitott egy új kapcsolatra, Shane pedig a volt barátnőjével, Courtney-val élt együtt – írja a lap.

Zsófi és Shane aztán egyre többet kezdett el beszélgetni egymással, nyilvános flörtölésüknek mindenki tanúja lehetett, csak idő kérdése volt, mikor jönnek össze. A Bors úgy tudja, nem véletlenül történt Shane szakítása egykori szerelmével, Courtey-val sem, mert Zsófi már ekkor képbe került és elrabolta az edző szívét.

A nyáron már nyilvánvaló volt, hogy több lesz köztük, mint egy egyéjszakás kaland

– mondja a párhoz közelálló barát, aki szerint Zsófi és Shane egymásba szerettek, visszavonhatatlanul. De oka volt, hogy nem álltak a nyilvánosság elé.

Zsófit megviselte érzelmileg a férjétől való elválás. Hosszú hónapokra volt szüksége ahhoz, hogy ismét megtalálja a helyét a világban, hogy begyógyuljon a szíve és újra ki tudja tárni azt valaki előtt, akit érdemesnek tart rá.

– folytatta a Bors informátora, aki szerint Zsófi értékrendjébe nem fér bele, hogy a válása hivatalos lezárása előtt más férfivel mutatkozzon nyilvánosan, ezért is tartották titokban a kapcsolatot.

Fotó: nlc

az eredeti hír itt elérhető