Tóth Gabi gyermekének halálát kívánják – Krausz Gábor kibukott

2021.09.13

Tóth Gabi és Krausz Gábor gyermekének halálát kívánta egy kommentelő – ezt már Krausz Gábor sem tudja eltűrni.

Rengetegen bántják Tóth Gabit az utóbbi hetekben. Hol a külsejét, hol a zenéjét, hol a vallását kritizálják a kommentelők, akik közül valaki egy kicsit messzire ment: Tóth Gabi és Krausz Gábor gyermekének halálát kívánta. Krausz Gábor közösségi oldalán megosztotta a szörnyű hozzászólást is bejegyzésében, melyet így kezd:

Ide jutottunk emberek. Az évek óta tartó gyűlöletkampány, karaktergyilkolás, hiteltelenítés következménye.

Amikor több százezer követővel bíró, magukat “elfogadónak” nevező ismert emberek uszítanak, amikor több tízezer követővel rendelkező magukat “független-liberális” médiumnak nevező mocskos szennyes férges lelketlen “újságírók” dobják oda az embert a kommentelésre éhező frusztrált “emberek” elé, megrendelésre, hogy tessék…. Mit gondolsz róla? Na akkor van az, hogy ilyen zsolt félék nyilvánulnak meg…

– utal ezzel arra az “úrra” a sztárséf, aki Tóth Gabi és Krausz Gábor gyermekének halálát kívánja kommentjében.

Krausz Gábor posztjában azt is kifejti, hogy szerinte a megaláztatásokat nem kell csöndben tűrni. Magunkba kell nézni és megkérdezni önmagunktól, hogy akit megalázunk, az az ember mégis mit tett ellenünk. Szerinte a szakadék nem közöttünk van, hanem mindannyian afelé megyünk, ráadásul nagyon gyors tempóban.

az eredeti hír itt elérhető