Szecsődi Kari elismerte: erotikus munkákat végez külföldön

2021.09.03

Szecsődi Karcsiként ismerhette meg az ország a Megasztárban, ma pedig már nőként, Szecsődi Kariként él az egykori énekes. Bevallotta, most miből keresi kenyerét.

Kari 15 évesen került be a Megasztárba egy átlagos tinédzser fiúként. Aztán ahogy felnőtt, nagyot változott vele a világ. Évekkel később már transzszexuálisként melegbárokban lépett fel, de nem sokat keresett vele. Ez az időszak annyira megviselte, hogy a gyógyszerek után nyúlt, aminek az lett a vége, hogy a kórházban kötött ki – írja a Blikk.

Kari azt érezte, a melegbárokban sem tud kiteljeseni.

2016 óta Németországban él, ahol már nem az éneklésből tartja fenn magát, hanem erotikus munkából. Kari szerint lehetne ez másképp is, de ő így döntött, mert ez volt a könnyebbik út. Próbálkozott más jellegű munkával is még itthon, de abból csak a gond volt.

Nagyon sokat próbálkoztam, vért izzadtam, én elmentem pultosnak dolgozni, elmentem akárhova, és mindig az jött velem szembe, hogy ‘figyu, már a vendégek mondták, hogy te az izé vagy és ez így annyira nem jó…’

Valami mindig volt és amikor azt éreztem, hogy már semmi lehetőségem nincs, nem tudom mit csináljak, viszont éhen halni nem akarok, akkor úgy voltam vele, hogy egy ismerősöm által kimegyek külföldre. Azt hozzáteszem, hogy nem vagyok szexmunkás, tehát nem szexelek pénzért, hanem erotikus szolgáltatásokat nyújtok. Táncolni kell, akár gogózni, akármit, masszázs stb. Igen, én ebből élek

– vallotta be  Szecsődi Kari, aki Osváth Zsoltnak adott egy hosszú interjút, melyet itt lehet megnézni:

 

 

az eredeti hír itt elérhető