Miló Viki harcol a rákkal

2021.09.03

Miló Viki évekkel ezelőtt tudta meg, hogy bőrrákja van. Azóta rendszeresen jár ellenőrzésre, mert bármikor kiújulhat a betegsége.

Ez legutóbb tavaly decemberben történt meg, ami miatt hathetes kezelésen esett át, gyógyszereket kapott. Viki a Borsnak elmondta, a melanoma kialakulásának veszélye folyamatosan fennáll nála, ami a rákos megbetegedéseknél 85 százalékban halálhoz vezet.

Vikit nagyon megviseli, hogy újra és újra szembe kell néznie a bőrrákkal. A sportolónak eddig összesen hét műtétje volt daganatos betegsége miatt és nincs olyan nap, hogy ne a bőrrák veszélyével ébredne.

Az egyik legagresszívabb rákfajta, mivel nagyon rövid időn belül áttétet képez a szervezetben és akár egy hónap alatt is bele lehet halni. Mindig bennem van a gondolat, hogy meghalhatok

– nyilatkozta a nyíregyházi bokszoló a lapnak, akinek az arcáról, válláról, mellkasáról és combjáról is távolítottak már el daganatos elváltozásokat az elmúlt évek során. Miló Vikinek az orvosai azt is elmondták, készüljön fel mindenre, mert minél jobban öregszik a bőr, annál gyakoribbak lesznek a bőrelváltozások.

 

 

az eredeti hír itt elérhető