Öngyilkossággal fenyegetőzik Fekete Dávid a börtönben

2021.09.01

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid öngyilkossággal fenyegetőzik a börtönben – legalábbis ezt mondja róla egy neve elhallgatását kérő károsult.

Fekete Dávid hónapok óta börtönben van, több mint 100 millió forintos csalással, közokirat-hamisítással és vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják. Az egyik áldozata szerint a több mint 100 millió forintos csalás egyébként nem pontos, ő úgy tudja, milliárdos ügyről van szó. A férfi a Tényeknek nyilatkozott, de arcát a kamerák előtt nem akarta megmutatni, mert fél Fekete Dávid állítólagos bűntársainak bosszújától.

A férfi szerint Dávid nem viseli jól a bezártságot és mindent megtesz annak érdekében, hogy szabadon engedjék. Emiatt öngyilkossággal is fenyegetőzik.

Kihasznál minden lehetőséget, minden színjátékot arra, hogy hasznot produkáljon a börtönben is. Gyakorlatilag megpendítette az öngyilkosság kísérletét is, olyan személyeknek, akik az őrzésével foglalkoznak. Innentől fogva börtönpszichológushoz kell járnia, mert kiszámíthatatlanság áll fent

– mondja a férfi, aki szerint az öngyilkosság gondolata nem újkeletű Dávidnál. Korábban, még börtönbe kerülése előtt is megfordult már a fejében.

az eredeti hír itt elérhető