Győzike hazudott a közteres ügyről? Előkerült egy videófelvétel

2021.09.01

Gáspár Győző azt állítja, egy intézkedés során megtámadták és le is cigányozták őket a közterület-felügyelők még augusztusban. A közteresek máshogy emlékeznek.

Szabálytalan parkolása miatt büntették meg Győzikét még augusztusban, akit a büntetés maga nem is, a közteresek hozzáállása azonban teljesen felháborított. Azt mondta, intézkedés közben lecigányozták őket, Bea asszonyt pedig szinte kirángatták az autóból.

A közterület-felügyelet jogi osztályának vezetője, dr. Géczi Viktória szerint azonban épp Győzike volt az, aki illetlenül beszélt a közteresekkel.

A kollégák szerint Győző volt az, aki hangosan beszélt velük, inzultálta őket, zavarta az intézkedést. Állításuk szerint a csárdából is kiszóltak, hogy fejezze be a hangoskodást, illetve a felesége is csitította

– nyilatkozta az osztályvezető, aki azt is elmondta, hogy az intézkedő kollégákat meghallgatták, egybehangzó a véleményük. A vizsgálat szerint a közteresek nem hibáztak. Közben előkerült egy térfigyelő kamera felvétele is, mely azonban Gáspár Győző szerint nem mérvadó és tartja magát ahhoz, hogy vérig sértették.

A térfigyelő kamera felvételét a Tények Plusz szerezte meg:

az eredeti hír itt elérhető