Bochkor Gábor is elmondta véleményét ByeAlex botrányáról

2021.08.28

Bochkor Gábor is kifejtette véleményét ByeAlex Bánki tavi botrányáról. A #Bochkor című ATV-s műsorban elmondta, egyetért-e ByeAlex döntésével.

Óriási botrányt okozott azzal ByeAlex és zenekara, amikor nagyjából 15 perccel a fellépésük előtt lemondták a koncertjüket technikai problémákra hivatkozva, holott mintegy 2000 ember várt rájuk lelkesen.

Nagyon sokan elmondták már véleményüket az esettel kapcsolatban, a legtöbben nem értenek egyet ByeAlex döntésével. Bochkor Gábor azon kevesek közé tartozik, aki nem csodálkozik az énekes döntésén, szerinte ugyanis változnak az idők – írja a Blikk.

… ma már nem az van, hogy az énekes kimegy a színpadra és beleénekel a mikrofonba, hanem egy komplett produkcióval lép fel: látvánnyal, hangzással, hangminőséggel. A szerződésben pedig benne volt, hogy milyen feltételeknek kell ehhez megvalósulni. Mindkét oldal aláírta a szerződést, de a technika nem volt ott

– mondta a műsorvezető. A műsorban Jakupcsek Gabi is elmondta, ő mit gondol:

Szerintem csak egy kivetni való volt a dologban, a közönséget kellett volna jobban megtisztelni, kimenni hozzájuk, elmondani, hogy mi történt, fotózkodni velük vagy elénekelni egyetlen dalt, ami különleges technikai megoldások nélkül is működhetett volna.

az eredeti hír itt elérhető