Így alázza Puzsér Róbert Nagy Ferót

2021.08.20

Puzsér Róbert ezúttal a Kossuth-díjas Nagy Feró Kőfeszten nyújtott produkciójáról fejtette ki véleményét.

Nagy Feró a koncerten beszólt az LMBTQ-tagoknak és Angela Merkelnek is. Egészen elképesztő előadásán többek között nőnek öltözött férfiakkal énekeltette el a Boney M “Daddy cool” című számát és a nemi szervét is megmarkolta.

Puzsér Róbert így értékelte ezt a szép teljesítményt:

Nagy Feró nyakig merült a kormányzat transzellenes kampányában. Nem pusztán egy komplett blokkot szentelt a témának „a nyugalom fesztiválján”, az értékalapú, konzervatív, hagyományőrző Kőfeszten, de még ahhoz is érzett magában energiát, hogy a show csúcsra járatásához normális hajlamú férfiakat világ csúfságára parókában küldjön fel a színpadra, hogy azok kappanhangon vonítva egészséges nőket imitáljanak.

Egy pillanatra aztán maga is kiesett a szerepéből, amikor „a családok mosolygós, gondolkodtató, érték- és élménygazdag szórakoztatására” szolgáló eseményen megmarkolászta a péniszét, és felajánlotta azt a női ruhás csávóknak. Bizonyára tökös, homofób gesztusnak szánta ezt, de inkább tűnt kétségbeesett kapuzárási pániknak

írja a kritikus, aki szerint Nagy Feró Kossuth-díjas rendszerszolgává vált, épp azt a sorsot teljesíti be, ami ellen fiatalon úgy lázadt. Szerinte a nemzet csótánya név tényleg kötelez.

az eredeti hír itt elérhető