Látta már az idei nyár legkényelmesebb szandáljait?

2021.05.13

Épphogy levetettük a téli bakancsokat, lábunk máris a könnyed cipellőkre vágyik az egyre fokozódó napsütésben. Biztos Ön is szívesen nyári szandálra váltana már és engedne a nyár csábításának a lábbeli tekintetében is.

Na de milyen szandál az, ami nem csupán csinosan áll a lábán, de még az egésznapos strapát követően is kényelmes marad?

A Komfortcipő webáruház szerencsére bőséges alternatívát kínál: gondolta volna, hogy közel 200 szuper kényelmes szandál közül is válogathat?

A kényelem titka

Biztos Ön is járt már úgy, hogy beleszeretett egy csinos cipőbe, és szörnyű csalódás érte, amikor az kegyetlenül feltörte a sarkát, bütyköt alakított ki a lábfején, vagy akár csak elviselhetetlenül fájdalmassá tette a talpon maradást néhány óra elteltével.

Pontosan ez az, ami egy Komfortcipőnél történő vásárlás után nem fordulhat elő. A cég küldetése ugyanis az, hogy olyan kényelmi lábbeliket kínáljon a vásárlóknak, amelyek a gondos tervezésnek és kialakításnak köszönhetően egész napos komfortérzetet biztosítanak, ráadásul mindezt divatos formában teszik.

Méltán elismert márkák

A Komfortcipő kizárólag olyan gyártók mellett teszi le a voksát, amelyek hosszú évek óta biztosítják elköteleződésüket a vásárlók kényelmét és egészségét szolgáló ergonómiai kialakítás mellett. A webáruház elsősorban Rieker márkájú női szandálokat kínál, de a palettában megtalálhat egyéb kényelmi cipőket gyártó márkákat is, mint például a Skechers, Ara, Remonte vagy akár a Birkenstock. Ezeket a szandálokat bátran bevállalhatja akkor is, ha épp hosszú sétákat tervez egy napra. 

Ha volt már valaha a lábán Rieker lábbeli, akkor ismerős ez a különlegesen kényelmes érzés, amit ezek a méltán elismert cipők nyújtanak. Tudja, amikor belebújik egy szandálba és úgy érzi, hogy nem csupán csinosan áll a lábán, hanem olyan érzés önti el, mintha ezt a modellt konkrétan az Ön lábfejére tervezték volna.

A Rieker lábbelik puha belső anyaga és tudatosan megtervezett konstrukciója olyan stabilitást és komfortérzetet kölcsönöz a lábfejének, amit a bokája, gerince és minden ízülete meg fog hálálni.

A divat oltárán sem kell áldoznia

Bár a webshop kínálatában a kényelmi funkció van előtérben, ez nem jelenti azt, hogy le kéne mondania a tökéletes cipő kiválasztásának többi szempontjáról. Tekintse inkább egyfajta garanciának, hogy bármely szandált is választja, az biztosan kényelmes lesz a lábán!

A Komfortcipő közel 200 modellt felvonultató kínálata ugyanakkor divatos is, például a színek tekintetében is a legújabb trendeket követi. A klasszikus fehér és bézs nyári színeken kívül megjelennek a harsányabb sárga és piros árnyalatok, miközben a paletta részét képezik a trendi mustár és a visszafogott sötétkék színű szandik is.

A Komfortcipő ráadásul gondoskodik róla, hogy a kiválasztott lábbelihez hasonló stílusú és színben tökéletesen passzoló kiegészítőket is választhasson.

az eredeti hír itt elérhető