Csapszegvágóval szabadítottak ki egy kutyát Geszten

2021.04.12

Beszorult egy kutya lába egy láncba vasárnap este. A tulajdonosok riasztották a komádi önkormányzati tűzoltókat Gesztre, a Kossuth Lajos utcába. A tűzoltók egy csapszegvágóval szabadították ki az ebet – tájékoztatta lapunkat a megyei katazstrófavédelem.

Avartüzek a megyéből

Nyírgelsén, a Kállai úton ötezer négyzetméteren égett az avar. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Kabán, a 4-es főút mellett másfél hektáron égett a száraz avar. A kabai önkéntes tűzoltók oltották el a tüzet kéziszerszámok és vízsugár segítségével.

Hajdúnánáson vasárnap délután több helyszínen lángolt az avar. A hajdúnánási és a hajdúböszörményi hivatásos egységeket riasztották a tüzek eloltásáért.

Fél hektáros területen Hajdúszoboszló külterületén égett a nádas vasárnap. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Baleset a 354-es úton

Kora este egy autó az oldalára borult Debrecen közelében, a 354-es számú úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt. Az autó vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

az eredeti hír itt elérhető