Bajban lesz, aki csúnyát ír Schobertékről – Norbi magánnyomozókat fogadott

2021.01.14

Több száz milliós kártérítést remél Schobert Norbert, aki megelégelte, hogy a Facebookon gúnyt űznek belőle – íeja a Blikk.

„Eddig tűrtem, de elég volt! Nem tűröm tovább, hogy a családunkat gyalázzák és a termékeimet válogatott hazugságokkal rossz színben tüntessék fel. 2021 a rettentő megtorlás és válaszcsapás éve lesz”

– nyilatkozta Norbi  a lapnak.

Schobert Norbi 16 éves lánya megvette élete első autóját az összespórolt pénzéből

Schobert Norbinak a családja piszkálásán túl az fáj nagyon, hogy a termékeit is folyamatosan szidalmazzák. Állítása szerint egyszer feltúrták a kukájukat a házuk előtt, és lefotózták, hogy mit találtak benne, de állítólag olyan is történt, hogy az egyik termékükbe kukacokat raktak és azt fotózták le.

️️️ #forever #love #20éve

Közzétette: Rubint Réka oldala – 2021. január 5., kedd

„Én rendszeresen gnómnak, törpének vagyok beállítva, Réka lapos seggű, a gyerekeinknek a képességeit és kinézetét pocskondiázzák.

Messze túlmentek a szabad véleménynyilvánítás határán, amit egy közszereplőnek el kell tűrnie, de a szerzői jogokat is megsértették a képeink és tartalmaink engedély nélküli felhasználásával” – dühöngött a lapnak.

Schobert Norbi már egy éve dolgozik a beadványon két magánnyomozóval és három ügyvéddel, hogy az IP-címűk alapján megtalálják és bíróság elé állítsák a kötekedő felhasználókat.

„Büntető- és polgári peres eljárásra is számíthatnak, százmilliókat fognak nekem fizetni!”

– mondta Norbi.

az eredeti hír itt elérhető