Két autó lángolt a Sámsoni úton

2020.12.21

Vasárnap hajnalban egy telephelyen a debreceni Sámsoni úton egy személyautó és a mellette parkoló teherautó égett. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat – írja közleményében a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Tűz keletkezett egy családi ház mellé épített garázsban vasárnap délben Nyíradonyban, a Dózsa György utcában. A tűz átterjedt a garázsban parkoló autóra és a lakóépület tetőszerkezetére is. A nyíradonyi, a nyírbátori és a szakolyi tűzoltók mellett a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is vonult. Az egységek három vízsugárral oltották el a lángokat.

Szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket vasárnap délután egy családi házban Pocsajon, a Piac utcában. A létavértesi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók méréseket végeztek melyek kimutatták a levegőben a mérgező gáz jelenlétét. A ház lakóját a mentőszolgálat további vizsgálatokra kórházba szállította.

A kabai önkéntes tűzoltókat riasztották egy közúti balesethez vasárnap délután Kabán, a Mátyás király utcában. Egy motorkerékpárból a motorolaj szivárgott, annak felitatását végezték el a tűzoltók.

Görbeháza külterületén, az M3-as autópályán egy autó az árokba hajtott. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak. Az egység a járművet átvizsgált, majd áramtalanította azt. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította.

 

az eredeti hír itt elérhető