Karácsonyi ajándék ötletek a Tchibo webáruházból – párna oldalt alvóknak, pizsama, melegítő takaró

2020.12.19

A karácsony közeledtével a Tchibo webáruház heti ajánlatában az otthoni kényelemhez szükséges eszközök, kiegészítők közül válogathatunk – sok esetben nem csupán az ünnepi hangulatot árasztó csillagmintával, hanem egész csillagképekkel díszítve azokat! Legyen szó pizsamáról, párnákról vagy egyéb dekorációról, szinte biztos, hogy találunk majd ilyen mintával díszített darabokat, amiből pedig nem, ott a puhaság és a csillogás kárpótol majd ezért!

Az elektromos melegítő takaró hat hőfokozattal és egyenletes hőelosztással járul majd hozzá, hogy a leghidegebb napokon se legyen okunk a panaszra – ahhoz viszont annál inkább, hogy egy csésze forró itallal és egy jó könyvvel kuckózzunk majd alatta! Az egyik oldalán sötétkék, másik oldalán pedig világoskék alapon sötét csillagképmintával díszített takaró túlhevülés elleni védelemmel van ellátva, LED kijelzős kezelőeleme pedig levehető, hogy szükség esetén a mosógépbe is betehessük a 180×130 cm-es takarót.

Szintén csillagképmintával készült a szoba kellemes illatát biztosító aroma diffúzor, amely vízben oldódó illóolajokhoz használható, a jó illat mellett pedig hangulatos fényjátékról is gondoskodik, hiszen beépített wellnesslámpája 7 színben képes világítani. A fehér színű, halk és energiatakarékos, 100 ml-es víztartállyal rendelkező készülék a mikrofinomságú porlasztásának köszönheti hatékonyságát, a világítás pedig ettől teljesen függetlenül is bekapcsolható.

Sötétkék színben, csillagképmintával pizsamát és hálóinget is találunk a kínálatban, amelyekben öröm lesz a pihenés. A kellemesen puha, kevert pamut-viszkóz anyagból készült szettek közül a hálóing és a pizsama is S-től XL méretig szerezhető be. A kerek nyakkivágású, hosszú ujjú hálóing elejét mutatós, nyomott felirat díszíti, éppúgy, ahogy a pizsama kerek nyakkivágású, raglánujjú felsőjét, amihez rugalmas derékrészű, megkötős nadrág tartozik, tele csillagképekkel!

Ha csillagminta helyett inkább anyagában különleges hálóruhát választanánk, akkor a melírozott rózsaszín, csipkével díszített csillogó pizsama lesz a megfelelő összeállítás, amely szintén S-től XL méretig kapható. A puha, kevert pamut-modál anyagú szett romantikus hatást biztosít a V-alakú nyakkivágásnál és a nadrágszárak végén található csipkés szegélyekkel, ráadásul rugalmas kialakítású derékrészével az éjszakai kényelem is garantált.

Szintén az éjszaka kényelméhez járul hozzá egy igazán hasznos eszköz, ami nem más, mint a párna oldalt alvóknak, ami pihentető alvást biztosít oldalt fekvő pozícióban is, hiszen hosszú középső része megtámasztja a gerincoszlop alsó részét, a hasat és a lábakat, így tehermentesíti a feszültségre hajlamos testrészeket, és stabil oldalsó fekvőhelyzetet biztosít, ráadásul a forgolódást is megakadályozza – levehető, mosható huzatának köszönhetően pedig a tisztítása is igazán egyszerű feladat!

A lábfejmelegítő palack – amely krémszínű plüss huzattal érkezik – kifejezetten a lábak számára lett kialakítva, hogy a hidegből hazaérve rögtön felmelegíthessük őket. Az erős műanyagból készült, 1,8 liter űrtartalmú palack és a hozzá tartozó puha huzat különös kényelmet biztosít, így egészen új élmény lehet egy egyszerű kanapén töltött este is, teljen az filmezéssel vagy épp olvasással.

U-alakú, ergonomikus kialakításával hozzájárul a hát és a lábak ellazításához, miközben optimálisan illeszkedik a testmeleg révén – a sötétkék memóriahabos ülőpárna remek kiegészítő az autóban, de az irodában is jó hasznát vehetjük, sőt, akár otthon is kényelmesebbé tehetjük vele a gyakran, hosszú időn át használt székünket. Huzata csúszásmentes anyagból készült és mosható, vagyis a tisztántartása sem okozhat problémát, miközben valóban hatékonyan segíthet az ülőmunka során egészségünk megőrzésében!

Az otthon töltött időszakhoz kellemes nappali viseletet is találunk: a rózsaszín, plüss női szabadidőszett – amely S-től XL méretig szerezhető be – tökéletes választás a kényelmet előnyben részesítők számára! A magas pamuttartalmának köszönhetően különösen puha és bőrbarát összeállítás nadrágján rugalmas derékrész és megkötő, felsőjén pedig cipzár, oldalsó zsebek és megkötős kapucni biztosítja a kényelmes viseletet, amihez az ujj- és nadrágszárvégek rugalmas szegélye is hozzájárul – az pedig a hab a tortán, hogy mindez egy igazán csinos szettben teljesedik ki!

A teljes karácsonyi kínálatban rengeteg további olyan darabot találunk, amelyek csillagképmintával vagy anélkül, de hatékonyan járulhatnak majd hozzá, hogy az otthon, készülődéssel vagy épp pihenéssel töltött idő igazán kellemesen teljen!

az eredeti hír itt elérhető