Lezavarta a buszsofőr a nénit, mert az idős hölgy rászólt, hogy ne telefonáljon vezetés közben

2018.06.23

Egészen elképesztő eset történt egy kecskeméti buszon. Az utasok csak tétlenül szemlélték az eseményeket.

Kínos incidensbe keveredett a Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. alkalmazottja.

A Kecskemét múltja és jelene Facebook-csoportban vette észre a bejegyzést a hiros.hu, amely arról szólt, hogy egy fiatal buszsofőr csütörtökön leszállított egy idős nőt, mert a néni megkérte, hogy ne telefonáljon vezetés közben. A sofőr annyira zokon vette a dolgot, hogy fogta magát és leszállt a buszról, majd a járdán ülve folytatta a telefonálást. Utasait azzal hergelte, hogy addig nem indul el, míg a néni le nem száll.

Jó pár perc eltelt, az utasok egy része leszállt, illetve átszállt egy másik buszra. Végül a néni kénytelen volt otthagyni a buszt és némi vita és ordibálás után gyalog volt kénytelen továbbmenni. A sofőrnek ezután mondta az egyik utas, hogy most már induljon, mert a néni leszállt. A fiatal sofőr ezután visszaült és hajlandó volt elindulni

– írták a posztban.

hiros.hu a sofőr munkáltatóját is megkérdezte az ügyről. A DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. illetékese azt válaszolta, több utaspanasz is érkezett a szóban forgó üggyel kapcsolatban, melyről megdöbbenve értesültek. Amíg az ügyet vizsgálják, a sofőrt felfüggesztették állásából.

az eredeti hír itt elérhető