Jótékonysági PILLE futás lesz Hajdúnánáson

2018.05.07

A „Mi Érted Élünk „Egyesület gyermekeinek támogatására rendezik hagyományteremtő céllal az I. Jótékonysági PILLE futást Hajdúnánáson.

Egész napos program várja a segítő szándékú, futást kedvelő embereket korosztálytól függetlenül. A futás mellett a téren az egész család számára különböző programokkal is kedveskednek. A szabadtéri színpadnál zumba tánc várja az érdeklődőket.

A gyerekek nagy örömére lesz arcfestés, csillám tetoválás, kézműves asztalok, játszótér (ügyességi játékokkal) stb. Mivel az egészség és a sport jegyében telik a nap, a vitaminsarok elengedhetetlen része a rendezvénynek. Ezen kívül sütemény, slambuc és pörkölt vásárlására is lesz lehetőség. A programot tombolasorsolás zárja. A tombolák, a sütemény, valamint az étel jegyek a versenyközpontban lesznek megvásárolhatók.

A rendezvény ideje: 2018. május 13. (vasárnap) 9:00

A rendezvény helyszíne: Hajdúnánás Köztársaság tér (főtér)

Távok:
• 1,1 km jótékonysági kör (S)
• 4,4 km (M)
• 10 km (L)

Programok:
•7.45-8.45 Rajtszám felvétel
• 9.00 futóversenyek rajtja
1. táv rajt: 9:00 (S) 1 jótékonysági kör (futva, sétálva az egyesület gyerekeivel)
2. táv rajt: 9:30 (M) 4 jótékonysági kör
3. táv rajt: 10:00 (L) 9 jótékonysági kör

Időmérés:
NINCS chipes időmérés! Kizárólag órával történik a mérés a „CÉL” -nál.

Nevezési információk:
Nevezési, regisztrációs díj NINCS! A versenyközpontban adomány gyűjtő doboz lesz kihelyezve, ahol mindenki lehetőségeihez mérten támogathatja egyesületünk gyermekeit.

Nevezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Kérnek minden indulni szándékozó versenyzőt, hogy a pillefutas@gmail.com email címen jelezze nevezési szándékát egyértelműen, név, születési idő, hogy melyik távon kíván indulni (S,M,L ). 
Nevezni a helyszínen 7:45 – 8.45 -ig lehet.
Rajtcsomag tartalma: rajtszám, biztosítótű, karszalag.
A helyszínen mindenkinek ki kell tölteni egy nevezési lapot, amin aláírásával igazolja, hogy saját felelősségére vesz részt a rendezvényen. Minden versenyszám előtt 10 perccel csoportos bemelegítést tartanak.

az eredeti hír itt elérhető