Vásárlási limitet vezetett be a Tesco a rendeléseknél

2020.03.14

Korlátozó intézkedéseket vezetett be a Tesco az online megrendeléseknél. A tájékoztatás szerint felkészülnek arra, hogy a következő időkben többen szeretnének majd így vásárolni, ezért a szállítási kapacitás és az ellátás biztosítása érdekében meghatározzák, hogy egyes termékekből mennyit lehet házhoz kérni.

A 24.hu írta meg először, hogy szombaton hajnalban küldték ki a vásárlóknak az erről szóló tájékoztató levelet, amelyben ez áll:

„Ahhoz, hogy mindenki hozzáférhessen az alapvető termékekhez, egyes kategóriákon belül 12 darabban maximalizáljuk a megvásárolható mennyiséget vásárlónként. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy áruházaink polcait folyamatosan feltöltsük, de ebben az időszakban előfordulhat, hogy egyes termékek átmenetileg kisebb mennyiségben vagy egyáltalán nem elérhetők.

Mivel a következő hetekben több online vásárlóra számítunk, előfordulhat, hogy a kiszállítási időpontok a szokásosnál hamarabb betelnek, így javasoljuk, hogy amennyire lehetséges, foglaljon előre. Akár három héttel előre lefoglalhatja az idősávot, és a kiszállítás napját megelőző munkanap 23 óráig módosíthatja kosarának tartalmát.

Vásárlóink és kiszállító munkatársaink védelme érdekében úgy döntöttünk, hogy veszélyhelyzet idején kizárólag online lehetséges a rendelések fizetése.”

A Tesco az “önkéntes izolációt választó” ügyfeleit arra kéri a cég, hogy ezt tüntessék fel a rendelésükben.

az eredeti hír itt elérhető