100 forint lesz a belépő a nyíregyházi állatkertbe

2019.11.28

A hagyományokhoz híven, a Nyíregyházi Állatpark idén is megrendezi a 100Ft-os napot.

Néhány közérdekű információ az eseményről:

2019 november 30-án szombaton, 09:00-15:00 között látogass ki a Nyíregyházi Állatparkba, gazdagodj élményekkel, és ha megteheted, hozz magaddal egy ajándékot!

Az elmúlt évek kérdéseit megválaszolva:
– Ezen a napon ( 2019 november 30-án ) mindenkinek 100Ft-ba kerül a belépőjegy.
( 100Ft/fő—gyermeknek, felnőttnek, nyugdíjasnak egyaránt)
– Annyit kérünk csupán, aki megteheti, ezen a napon hozzon egy ajándékot. Az adományt majd az Állatpark előtti parkolóban lehet leadni, egy hatalmas tábla jelzi majd az elfogadó helyet.
– Hogy milyen adományokat várunk?
—Egyeztetve a városi és megyei szervezetekkel, alapítványokkal: elsősorban tartós élelmiszerekre, tisztítószerekre és higiéniás termékekre lenne szükség…de mindenért nagyon hálásak a szervezetek. (ezeket az adományokat még aznap tovább adjuk hiszen azok tárolására nincs lehetőségünk )

– Sajnos nincs kapacitásunk magánszemélyeknek gyűjteni, így minden esetben a helyi családsegítő szolgálatot keressék igényeikkel)

– Nyitva tartásunk a téli időszámítás szerint 09.00-16.00 Pénztár zárás 15.00 ( tehát 15.00-ig lehet jegyet venni) Állatházak ( Zöld piramis, Hüllő ovi, Viktória ház stb…) zárása 15.30

– Ezen a napon kérünk mindenkit, hogy ne SZÉP kártyával és bankkártyával fizessenek, a bankjegy címlete se legyen hatalmas. ( ez megkönnyíti mindenki számára a gördülékeny bejutást) A legegyszerűbb az lenne, ha 100Ft-os érmével érkeznének.

– Az ajándékokat típus szerint fogjuk gyűjteni, majd bezsákolni ( tisztítószer, tartós élelmiszer, játék és könyv stb…)
– A jelképes összegű jegy megvásárlása csak aznap a főbejárat pénztárában lehetséges!

az eredeti hír itt elérhető