Debrecen Hotels

400 millió forintból épült új bázisépület Debrecenben

  2021 okt 07 / #debrecen
Google ads
Google ads

Átadták szerdán az Adix-Trade Kft. új debreceni központját.  400 millió forintból alakították ki az 1500 négyzetméteres bázisépületüket a Házgyár utcán, amit önerőből finanszírozott a vállalat – tette közzé a debreceni önkormányzat.

A cég a hazai műszaki, karbantartási piac jelentős és meghatározó magyar tulajdonban lévő anyagforgalmazója. A cég Magyarországon és Romániában összesen 15 egységgel működik, mindkét országban 40-40 embert foglalkoztatnak. Csapágyak és gépelemek, valamint ezek beszereléséhez szükséges eszközök, munkavédelmi eszközök, továbbá egyedi termékek forgalmazásával foglalkoznak. Korábban a Nyíl utcán volt a központjuk, most sajáterős beruházásban, 400 millió forintból alakították ki az 1500 négyzetméteres bázisépületüket a Házgyár utcán, amit önerőből finanszírozott a vállalat.

Az Adix-Trade új központjának kialakításával a környezettudatosságra is törekszik. A digitális fejlesztések mellett szeretnék elérni, hogy papírmentes környezetet alakítsanak ki a vállalatnál.

Az átadón részt vett Kósa Lajos, országgyűlési képviselő és Barcsa Lajos, alpolgármester is.

Barcsa Lajos, alpolgármester

Az elmúlt időszakban jelentős külföldi tőke áramlott Debrecenbe, azonban fontos, hogy a helyi kis- és középvállalkozások is ki tudják használni az ebben rejlő lehetőségeket. Az elmúlt időszakban jelentős külföldi tőke áramlott Debrecenbe, azonban fontos, hogy a helyi kis- és középvállalkozások is ki tudják használni az ebben rejlő lehetőségeket – tette közzé Barcsa Lajos, alpolgármester közösségi oldalán.

 

Fotó: Barcsa Lajos / Kósa Lajos