Debrecen Hotels

30 belépőjegyet ajánl fel fiataloknak Balázs János

  2018 Júl 30 / #debrecen
Google ads
Google ads

Balázs János zongoraművész 30 belépőjegyet ajánl fel 30 fiatalnak harmincadik születésnapi koncertjére, amelynek a budapesti MOM Kulturális Központ ad otthont szeptember 27-én.A Balázs János 30 című koncertre a 18 és 25 év közötti fiatalok személyesen igényelhetnek jegyet a MomKult jegypénztárában – közölték a szervezők az MTI-vel.Balázs János támogatója a fiatal tehetségeknek és a fiatal koncertlátogatóknak is, ezért ajánlott fel a MomKulttal közösen koncertjegyeket.

Balázs János szeptemberi zongoraestjén Szergej Rahmanyinov, Frédéric Chopin, Liszt Ferenc és Dubrovay László művei, valamint Cziffra György átiratai hangzanak el. A moderátor Bősze Ádám lesz.

A Liszt- és Prima-díjas zongoraművész, érdemes művész turnéján tizennyolc koncertet ad Buenos Airesben, Bogotában, Waiblingenben, Brüsszelben, Pécsen, Torontóban, Montrealban, Imolában, a senlisi “Cziffra-kápolnában”, majd Hanoi, Szentpétervár és München után a budapesti Zeneakadémián, Tatán, Gödöllőn és 2019. február 25-én a Müpában lép színpadra.