200 ezer forintot keresett élete első csókjával a 28 éves debreceni videóblogger

2018.01.18

Akadt egy személy, aki egyhavi nettó átlagfizetést sem sajnált arra, hogy Krisztiánt csókolózni lássa.Korábbi cikkünkben már bemutattuk Molnár Krisztiánt, a hatalmas testű debreceni videóbloggert (vloggert). A srác néhány naponta oszt meg videókat saját és családja életéről a Youtube-on, de fő bevételi forrása a hétvégi/ünnepnapi/esetleg random hétköznapi Be*aszós live.

Az élő műsor arról szól, hogy Krisztián webkamera előtt leissza magát, közben szolgáltatja a zenét, esetleg – állapotától függően – bazsevál is mellé. Ahogy egyre híresebb lett, úgy lett egyre sűrűbb saját és családja élete is. Néhány hete például rendőrök törtek rá, és tiltakozása ellenére bevitték a detoxikálóba.

Sokan több hónapig dolgoznak ennyi pénzért

Krisztián ma már csinos összegeket zsebel be egy-egy live adás után, köszönhetően lelkes támogatóinak, akik kisebb-nagyobb összegeket utalnak neki Paypalon keresztül. Táncolt ő már 70 ezerért az ágyon:

Táncolt az (majdnem) egész család 90 ezerért:

De ami múlt szombaton történt, az tényleg történelmi jelentőségű. Mivel Krisztiánnak a női nemmel eddig egy guminőt leszámítva semmilyen érdemleges testi kapcsolata nem volt, országos hír lett abból, hogy élő adásban csókolózott egy lánnyal. Na nem csak úgy ingyen, valaki 200 ezer forintot fizetett a látványért.

Íme az emlékezetes pillanat:

az eredeti hír itt elérhető