Debrecen Hotels

20 lopással gyanúsítják

  2018 feb 13 / #debrecen
Google ads
Google ads

A sértett balmazújvárosi ingatlanjának udvarán tetten érte és visszatartotta a feltételezett elkövetőt. A helyi rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a 42 éves férfit.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. február 9-én 3 óra körül arról, hogy balmazújvárosi ingatlanjának udvarán tetten ért és visszatart egy ismeretlent, aki takarmányt és baromfikat akart ellopni tőle. A rendőrök perceken belül a helyszínre mentek és elfogták K. Tibort, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A 42 éves férfi beismerő vallomást tett.

A nyomozás adatai szerint a helyi lakos összesen 20 hasonló bűncselekménnyel hozható összefüggésbe. A rendőrök a gyanúsítottnál tartott házkutatás során több, bűncselekményből származó műszaki cikket, szerszámgépet, továbbá baromfikat találtak és foglaltak le.

N3070019 N3070021

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály K. Tiborral szemben – szabadlábon hagyása mellett – 20 rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.