Debrecen Hotels

19 éves fiú vert meg és rabolt ki egy férfit Debrecenben

  2018 Sze 06 / #debrecen
Google ads
Google ads

A debreceni rendőrök elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a 19 éves gyanúsítottat.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. szeptember 1-jén 20 óra 30 perc körül arról, hogy Debrecenben, a Kaktusz utcában egy ismeretlen férfi ellopta a testvére táskáját, amelyben készpénz, mobiltelefon és személyes iratok voltak. A járőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd a nyomozók a beszerzett információk alapján azonosították a feltételezett elkövetőt. A rendőrök 2018. szeptember 5-én elfogták a 19 éves debreceni férfit, akit előállítottak a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A nyomozás adatai szerint

a fiatal hazáig követte a 44 éves férfit, pénzt követelt tőle, majd amikor a sértett nem tett eleget a felszólításnak, a támadó több alkalommal megütötte, amelytől a férfi elesett. A gyanúsított a földön fekvő férfi táskáját elvette és elmenekült a helyszínről.

A. Péterrel szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárás a Debrecen Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.