Debrecen Hotels

Nem szívesen emlékszik vissza gyermekkorára Nemazalány

  2022 nov 15 / #debrecen
Google ads
Google ads

A nyíregyházi énekesnőnek, Halastyák Fanninak, művésznevén Nemazalánynak nem volt egyszerű gyermekkora.

Édesanyja egyedül nevelte őt, a fiatal lánynak pedig korán be kellett szállnia a családi kasszába is.

Nem szívesen emlékszem vissza a gyermekkoromra. Sok nehézségen mentünk keresztül. Anyukám diáklányként szült, apukámról sokáig nem hallottam. 13 éves voltam, amikor megkerestem, azóta próbálunk közeledni egymás felé, de még szoknom kell, hogy van édesapám

– mesélte őszintén a 24 éves énekesnő a Meglepetés magazinnak, szavait a Blikk szemlézte. Fanni rendészeti gimnáziumban tanult eleinte, mert katona szeretett volna lenni, súlyos gerincbetegsége azonban közbeszólt, így iskolát kellett váltania. Magántanuló lett, mellette a nyíregyházi plázában dolgozott pultosként.

Be kellett segítenem a családi kasszába, mert anyukám fizetése kevés volt a megélhetésünkre

– mondta Fanni, aki tökéletes társra talált Szlépka Armand személyében, akivel együtt versenyeznek az Ázsia Expresszben. Armand teljesen más életet élt.

Sosem voltak anyagi gondjaink, és a szüleim gyerekkoromban finanszíroztak, hogy profi sportoló válhasson belőlem

– mesélte Armand, aki 17 éves korától a magyar jégkorong-válogatottban játszott, később pedig a ValóVilágban is szerepelt, mert váltani akart, jobban érdekelte a televíziózás, műsorkészítést is tanult. Ő és Fanni szöges ellentétei egymásnak, de Nemazalány úgy érzi, a zaklatott lelki világának épp Armandra van szüksége, aki nyugalmat áraszt.

Fotó: Facebook/azsiaexpressztv2