Debrecen Hotels

Megakasztotta a tömegközlekedést az özönvíz Debrecenben – durva felvételek

  2019 Júl 27 / #debrecen
Google ads
Google ads

Közlekedési fennakadásokat is okozott a nagy eső szombaton Debrecenben, a városban és környékén számos épületet és pincét öntött el a lezúduló bő csapadék.

A nagy esőzések miatt változásokat kellett bevezetni Debrecen közösségi közlekedésében szombat délután – közölte a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. sajtóügyeletese az MTI-vel.

Magyarné Csohány Andrea tájékoztatása szerint a hirtelen lezúdult nagy mennyiségű eső miatt a Köztemető-főkapu fordulóban megállt a víz, ezért a 3-as és az 5-ös trolibuszok csak rövidebb útvonalon, a Kassai útig közlekednek.

Debrecen, 2019. július 27.
A hirtelen lezúduló esõ miatt összegyûlt vízben gyalogol egy nõ a debreceni Benczúr Gyula utcában 2019. július 27-én.
MTI/Czeglédi Zsolt

A nagy eső miatt a 2-es villamos külső szakaszán, a Thomas Mann utcán megállt a víz a villamos pályán, ezért a villamosok csak a Szent László Görögkatolikus Gimnáziumig közlekednek. A gimnázium és a Doberdó utca között autóbuszok szállítják az utasokat.

Felhőszakadás Debrecenben nem sokkal ezelőtt!

Felhőszakadás Debrecenben nem sokkal ezelőtt!A videót köszönjük Lászlófalvi Ricsinek!

Közzétette: Met Hír – 2019. július 27., szombat

Az utazás megkezdésekor érvényesített vonaljegy átszállás után is érvényes, de azt átszállás után is érvényesíteni kell – jelezte Magyarné Csohány Andrea.

A katasztrófavédelem azt közölte, hogy Debrecenben a tűzoltóknak számos helyre kellett kivonulniuk az eső miatt. A víz rövid időn belül a város északi részének több társas- és családi házait, azok pincéit, garázsait árasztotta el.