Máris fosztogatják Andy Vajna sírját

2019.02.03

Alig helyezték végső nyugalomra Andy Vajnát, a temetői tolvajok  már­is fosztogatják a sír környékét.

Andy Vajna végső nyughelyét rengeteg turista és rajongó látogatta a nap folyamán, ugyanakkor voltak olyanok is, akik úgy fest, nem csak azért érkeztek, hogy leróják tiszteletüket a legendás filmproducer előtt.

A Bors beszámolója szerint ugyanis a szivarok közül – melyeket a producer olyannyira szeretett, így a búcsúztatáson is fontos szerepet kaptak – többet is elloptak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Még nem fogtam fel, hogy nem ölelhetlek át többé… Drága Andykém! Te, aki annyi szeretetet és jóságot adtál és annyi minden maradandót alkottál- most hirtelen itt hagytál A mennyben az angyalok vigyázzanak Rád! Nagyon Szeretlek! The Angels are watching over you and taking care of your dreams! I will miss u so much I love you! #rip

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

A lap szerint

az értékesebb, drágább darabokat tulajdonították el, a kár nagyjából félmillió forint lehet.

A Bors munkatársai emellett két rejtélyes alakot is felfedeztek, akik szemmel tartották őket és közel fél órán át sétálgattak a virágokkal borított sír körül.

A lap ezt követően felkereste a temető igazgatóságát, kérdéseikre azonban majd csak később tudnak válaszolni, annyit viszont sikerült megtudniuk: a temetés óta sincs megerősített őrség a Fiumei úti sírkertben és a virágok addig maradnak a Andy Vajna sírhelyén, amíg el nem kezdenek hervadni.

 

(Bors)

az eredeti hír itt elérhető