Debrecen Hotels

Ingyenes kisvasutazásra csábít a debreceni vidámpark a karszalagos hétvégén

  2019 Júl 10 / #debrecen
Google ads
Google ads

A szórakoztatópark idén második alkalommal rendezi meg a karszalagos hétvégét. Ezen a hétvégén karszalagos belépővel nemcsak korlátlanul használható a debreceni vidámpark valamennyi játékeleme, hanem kisvasúti napon is részt vehetnek az érdeklődők.

A jeles napon a vidámpark megannyi élménygazdag vasutas pillanattal szeretné megajándékozni a nagyközönséget, így a program vendége lesz többek között az idén 137 éves Zsuzsi erdei vasút. A családok és kisvasútbarátok vidám feladatok keretein belül közelebbről is megismerkedhetnek a magyar kisvasutak történetével, terepasztal bemutatókat csodálhatnak meg és számos készség- és képességfejlesztő kreatív foglalkozáson is részt vehetnek.

A debreceni vidámpark július 13-án és 14-én nyári, hosszabbított nyitva tartással, 9:00 és 19:00 között várja a korlátlan élmények és a kisvasutak szerelmeseit. A karszalagos belépő egységesen, 4.500 Ft/fő áron váltható meg, mely a park valamennyi játékélményének egész napos használatára jogosít. Ezen a napon a vidámparki kisvasút minden látogató számára ingyenes.