Debrecen Hotels

Évet értékelt a megyei rendőrkapitány

  2019 Már 11 / #debrecen
Google ads
Google ads

Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány értékelte a főkapitányság 2018. évi tevékenységét.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. március 11-én tartotta évértékelő értekezletét, ahol dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok bemutatta a rendőr-főkapitányság tavalyi évi munkáját és részletesen ismertette a megye közbiztonsági helyzetéről szóló adatokat. A főkapitány hangsúlyozta, hogy a korábbi években elért jó eredmények nagy kihívás elé állították a rendőr-főkapitányság munkatársait, mert azokat mindenképpen meg akarták tartani és lehetőség szerint tovább javítani. Ennek eredményeként a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a tavalyi évhez hasonlóan kiemelkedő helyen végzett.

Az állománygyűlés elöljárója Kovács István rendőr vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes volt, aki az elmúlt év értékelésén túl meghatározta az idei év feladatait.

Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok kiemelte, hogy a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén jelentősen csökkent az összes rendőri eljárásban regisztrált bűncselekmények száma, a lakosság szubjektív közbiztonságérzetét befolyásoló, közterületi jogsértések száma is tovább mérséklődött és a nyomozáseredményességi mutató tovább növekedett. A rendőrfőkapitány köszönetét fejezte ki a példás szolgálatteljesítésért az érintett személyi állománynak és az együttműködésért pedig a társszerveknek, polgárőr-egyesületeknek, önkormányzatoknak, civil szervezeteknek és oktatási intézményeknek.