Debrecen Hotels

Egy napon belül három ittas vezetőt fogtak a debreceni rendőrök

  2019 ápr 09 / #debrecen
Google ads
Google ads

A debreceni rendőrök három férfit állítottak elő.

A járőrök 2019. április 8-án 9 óra 30 perc körül Hajdúsámsonban, a Debreceni úton állítottak meg egy gépkocsit. A rendőrök igazoltatták a sofőrt, akiről kiderült, hogy azért nem rendelkezik jogosítvánnyal, mert véglegesen eltiltották a járművezetéstől. A 44 éves férfival szemben az egyenruhások alkoholszondát is alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A hajdúsámsoni lakost előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.

Még aznap 23 óra körül a Miklós utcán is ellenőrzés alá vontak egy autót és annak vezetőjét. A rendőrök igazoltatták az 59 éves sofőrt és mivel pozitív értéket fújt az alkoholszondába, ezért további mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra.

Pár órával később, 2 óra körül a járőrök Debrecenben, a Péterfia utcán figyelmesek lettek egy autóra, ami az úttest szélén várakozott és nem használt világítást. A járművezető, ahogy meglátta a rendőröket elindult a kocsival, azonban a lámpákat nem kapcsolta fel. Az egyenruhások utána mentek és igazoltatták a 39 éves helyi férfit, akit mivel a légalkohol-mérés pozitív értéket mutatott előállítottak.

A rendőrkézre került gépkocsivezetőkkel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Debreceni Rendőrkapitányság.