Debrecen Hotels

Dzsudzsákkal nem hosszabbított szerződést az al-Vahda, szabadon igazolható a válogatott játékos

  2018 Júl 03 / #debrecen
Google ads
Google ads

Az egykori Loki-sztár azt is elárulta, hogy tervezi-e, hogy hazai csapatban folytatja pályafutását.Közösségi oldalán búcsúzik Dzsudzsák Balázstól az Egyesült Arab Emirátusok bajnokságában szereplő al-Vahda futballcsapata.

Dzsudzsák szerződése 2018. június 30-án járt le a közel-keleti csapatnál, és miután nem hosszabbítottak a felek, a játékos szabadon igazolhatóvá vált, egyszersmind el is hagyta az arab csapatot, amelyet 2016 nyara óta erősített.

A magyar válogatott kapitányának a második szezonja volt a sikeresebb: 19 bajnokin hat-hat góllal és gólpasszal zárt, az al-Vahda pedig ezüstérmes lett a bajnokságban. Emellett a csapat előbb januárban a Szuperkupát (a 2-0-s sikerből Dzsudzsák egy góllal vette ki a részét), majd márciusban a Ligakupát is megnyerte – összegez az Origo.

Dzsudzsák egy hónapja a Rádió 1-nek azt mondta, egyelőre nem tervezi, hogy itthon folytatja pályafutását. A  Nemzeti Sport információi szerint Georges Leekens, a válogatott korábbi szövetségi kapitánya a török Trabzonspor figyelmébe ajánlotta a kiváló középppályást.