Debrecen Hotels

Debrecenben győzött a sereghajtó Vasas

  2018 ápr 28 / #debrecen
Google ads
Google ads

Debrecenben győzött 3-2-re a kiesés elől menekülő Vasas a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 28. forduló: Debreceni VSC-Vasas 2-3 (0-2)
Nagyerdei Stadion, 3214 néző, v.: Kassai gólszerző: Tabakovic (81., 84.), illetve Egerszegi (9., 24.), Benes (51.) sárga lap: Filip (51.), Tőzsér (57.), illetve Ristevski (8.), Ádám (43., 76.), Vida (47.), Vogyicska (90.) piros lap: Ádám (76.)

DVSC:
Nagy S. – Bényei, Kinyik, Szatmári, Barna (Tabakovic, 57.) – Jovanovic, Filip, Tőzsér, Soós – Könyves (Takács, 15.), Mengolo (Tisza, 52.)

Vasas:
Nagy G. – Burmeister, James, Benes – Szivacski (Vogyicska, 58.), Vida, Egerszegi, Ristevski (Vaskó, 80.), Hangya – Ádám, Barczi (Pavlov, 88.)

Hamar vezetéshez jutott a kiesés elől menekülő Vasas, amely egy perc alatt kétszer is bevette a hazaiak kapuját. Ristevski találatát les miatt még nem adta meg a játékvezető, de a következő támadásból Egerszegi már érvényes gólt szerzett. A középpályás negyedóra elteltével ismét eredményes volt. A DVSC nem találta a játék ritmusát, szinte semmi veszélyt nem jelentett a vendégek kapujára.

A második félidő elején tovább növelte előnyét a Vasas, amely az utolsó negyedórára emberhátrányba került – Ádám a második sárga lapját is megkapta -, és az addig teljesen kilátástalanul játszó DVSC “vérszemet kapott”. A csereként beállt Tabakovic három perc alatt két gólt is szerzett, egyenlíteni azonban már nem tudott a Loki.